Bookers &

Bookers & Hookers

 

 

Nico Boon Master regie RITSC

Hanne De Backer AP hogeschool Master kleinkunst en bachelor muziek.

Ine Bettens Master spel RITSC

Aurelie Di Marino Master regie RITSC

 

Een viertal in het universum van de wereldliteratuur. Zonder toegevingen en met humor, confronteren ze pulp met poëzie, filosofische vlugschriften met grote romans, Hollywoodscripts met theaterteksten.

Hookers

© d e t h e a t e r m a k e r

Winterversie #2

Winterversie #2 info

Het literaire kamikazecollectief Bookers & Hookers maakt openluchtvoorstellingen in en rond Antwerpen. In 2015 duiken ze – gewapend met boeken – een Antwerpse steeg in voor de creatie Winterversie #2.

Bookers & Hookers is een collectief van vier: Nico Boon, Hanne De Backer, Ine Bettens en Aurelie Di Marino, voor Winterversie #2 aangevuld met Renée Goethijn en Nathalie Goossens.
Ze bewijzen collectief dat de literatuur een bewaarplaats van het menselijke geheugen én een broedplaats voor alternatieven is. Hun voorstellingen zijn speels en rebels qua vorm, doorzocht en doorgraven qua inhoud.

Concept en spel Nico Boon, Hanne De Backer, Ine Bettens, Aurelie Di Marino, Renée Goethijn, Nathalie Goossens en gasten| productie Bookers & Hookers vzw & d e t h e a t e r m a k e r | coproductie Kultuurfaktorij Monty, Kunstencentrum De Werf | in samenwerking met Het Bos

 

 

 

 

© Denis van Laeken
© d e t h e a t e r m a k e r

Winterversie #1

Winterversie #1 info

 

 

Onder constructie.

 

Bookers & Hookers artist in residence in Arenberg/ Klepperkes.

© d e t h e a t e r m a k e r