Micha

Micha Goldberg

 

 

 

 

 

Master regie RITCS 2014.

Goldberg

Onderzoek Micha Goldberg & Simon Van Schuylenbergh

Onderzoek Micha Goldberg & Simon Van Schuylenbergh (tekst)

De makers Simon en Micha leerde elkaar in 2018 beter en beter kennen tijdens sporadische los vaste samenwerkingen in het Brusselse waar zij beide wonen en werken. Flarden van hun gezamenlijk onderzoek waren in okt. 2018 te zien op het dak van deSingel tijdens Momentum#3. (Binnen de finale van deze ‘dak manifestatie’ presenteerde Micha Goldberg ook een vrij legendarische ‘act met voetballen’)

Einde 2018 sloten Micha en Simon zich op in het Laboratorium van Festival Cement. d e t h e a t e r m a k e r kon hen hierbij mee ondersteunen. Aansluitend vertrokken de twee naar Noorwegen om daar in het ‘hoge Noorden’ hun onderzoek verder te zetten. They will come back with more!

©Elsemieke Scholte

The garden laboratorium

The garden Laboratorium info

 

Wat is de link tussen kitscherige Italiaanse tv-shows en hooliganisme?

The Garden Laboratorium!

Duo Micha Goldberg en Sophia Rodríguez maken een voorstelling bij CAMPO.

Een onderzoek naar verschillende vormen van geweld, incl. pluimen, kostuums en bloot gat.

“Sometimes you have to pick the gun up to put the Gun down.”
Malcolm X

Als twee hooligans onderzoeken Micha en Sophia of geweld valt te legitimeren?

Of het een constructieve kracht kan zijn? Of het helend kan werken? Of het een artistieke kwaliteit kan hebben? Whatch your tale!

 

In mensen zit veel geweld, meestal weten ze dat te beheersen tot het echt niet meer te houden is, met vaak excessieve explosies tot gevolg. Is this the only way out?

Kan geweld misschien ‘theatraal’ gekanaliseerd worden en kunnen extreme excessen zo vermeden worden?! Kan geweld ontdaan worden van negatieve connotaties, om zo de focus opnieuw bij de oorzaak van het geweld te leggen? (Swieuw).

 

The Garden Laboratium is een voorstelling van Micha Geldberg en Sophia Rodriguez met naast hen op podium Alexander Iwanov en met tekeningen van Jimmy Kosolosky. Een productie van CAMPO met d e t h e a t e r m a k e r ism De Brakke Grond en RITCS. Belgische première 12 maart 2015.

 

 

© CAMPO