Younes Van den Broeck

Younes Van den Broeck

PL3MONS

PL3MONS

PL3MONS

PL3MONS tekst

Pollution, dead fish in the ocean
Pollution, pollution, dead fish in the ocean
Lalalalalalalalala tide is high
Kill them with the flow
Wipe them all out and then they will know
Ring the alarm
Another world is dying
Corruption, destruction, tornedos lighting, lava eruptions

 

Muziek: Redouan Haou Haou, Willy Darktrouses, Younes van den Broeck, Phonk Doctor Sloth

Video: Magnus Dikese, Redouan Haou Haou, Gwilermo

Spelers: Ali Abdi, Alex Aguirre, Yeboah Asiama, Ramos Sama (Osei Bantu), Ali El Hassani, Christopher Libenge, Redouan Haou Haou, Younes van den Broeck

Met steun van: d e t h e a t e r m a k e r, WIPCOOP/Mestizo Arts Platform, Fameus en LNVT

 

PL3M0NS is een hybride, Afro-futuristische, multimediale performance in 3D-stijl die drijft op een postapocalyptisch scenario: klimaatverandering is een feit en de bevolking zit in overlevingsmodus. Buitenaardse, parasitaire wezens vinden via plastic een gastheer om vernieling en verderf te zaaien op aarde. PL3M0NS gaat over de roofzuchtige rol van plastic en andere vervuilers. Alle maskers, decors en kostuums zijn door Younes gemaakt.

 

Younes van den Broeck werkt sinds 2018 in etappes aan zijn eerste theatervoorstelling PL3M0NS. In november 2019 presenteerde hij een Work In Progress in Arenberg i.h.k.v. WIPCOOP. PL3M0NS werd daarna ondersteund door d e t h e a t e r m a k e r en zo ook nog eens als tussentijds toonmoment gepresenteerd op Love at first sight op 19 en 20 september in HETPALEIS. In een volgende etappe werkt hij in Rataplan en bij De Maan.

PL3MONS

PL3MONS beeld