Shared Research, Shared Practice 2023

Shared Research, Shared Practice 2023

Lila Magnin, Tamayo Okano, Timur Magomedgadzhiev en Marthe Koning kregen in maart 2023 ruimte, tijd en middelen om zich op eigen onderzoek en experiment te richten. Geen sprake van een eindproduct, wel het delen van hun bevindingen, drempels en vragen met elkaar. Sharing practice, in samenwerking met Mestizo Artis Platform, Monty, Rataplan, Corso en detheatermaker.

Elk start vanuit een eigen vraag, praktijk, netwerk en achtergrond die het eigen werk stimuleert en beïnvloed. Door wekelijkse samenkomsten en uitwisseling versterken en verdiepen ze elkaars onderzoek en openen ze nieuwe perspectieven voor elkaar. Kennisdeling tussen de makers neemt een prominente plaats in. Elke week schuiven ze door naar Corso, Monty of Rataplan waar ze hun onderzoek verderzetten. Op het einde van de rit, op 31 maart om 15u, delen ze hun onderzoek met elkaar en een kleine groep genodigden in Rataplan.

Shared Research, Shared Practice – een residentiesamenwerking van Mestizo Arts Platform, Monty, Rataplan, Corso en detheatermaker, met de steun van Vlaamse Gemeenschap, Stad Antwerpen