Short Stay: CALYA J. – Purp.S.

Short Stay: CALYA J. – Purp.S.

Short Stay is een initiatief waarbij de Resonanten makers een korte residentie kunnen aanbieden zodat ze de werking van detheatermaker kunnen leren kennen.

De maker die momenteel in onze Short Stay residentie zit is Jessica Boyeleba Balehen ook wel bekend als Calya J.

Wat doe je als je geest vastzit, maar je lichaam groeit

Jessica Boyeleba Balehen is een Antwerpse muziekartiest. Ze schrijft, speelt een aantal instrumenten en produceert haar eigen muziek. Begin 2020 bracht ze haar eerste EP Blueprint uit. Deze EP bevat een mix van mystieke beats/soundscapes en soul/rap vocals. Met haar eigen band en in verschillende samenwerkingen heeft ze in België al een indrukwekkend rijtje podia veroverd, zoals Trix, AB, Beursschouwburg, Het Bos, VIERNULVIER en de Botanique.

Voor Radiant Nights #11 presenteert ze voor het eerst Purp.S. Een concertvoorstelling waar ze beeld, woord en nieuwe sounds combineert tot een heilig moment van samenkomen, bezinning en helen. Ondersteund door haar band en backing vocals neemt ze de leiding van dit sacraal moment en beleeft ze met het publiek de vele emoties van zonsopkomst tot  zonsondergang en viert ze de relatie tussen de maan en de zon.

Radiant Nights #11 vrij 02/02 – zat 03/02

Tickets en info hier 

Credits

muziekproductie: Calya Jessica Boyeleba Balehen muziekproductie: Hazel Halle, Kamal Tall video: Gerson Ntiti, Calya Jessica Boyeleba Balehen visuals: Nneka Odigwe Gomez licht ontwerper: Steven Brys bas en zang: Owen Weston Perry toetsen en zang: Joram Kunde Boumkwo drums: Joshua Ongenae saxofoon: Elisa Samoy achtergrondzang: Haze Halle kostuum: Seraphine Boyeleba Balehen styling assistentie: Rose Boyeleba Balehen foto’s: Paulien Van Damme coaching:                    Adams Mensah dramaturgie: Adams Mensah productie: Amaj Productions coproductie: DE SINGEL I.s.m. Trill vzw, HetBos en DeTheatermaker met de steun van: Fameus met dank aan: Shamisa Debroey, Samuel Vekeman, Grég Abels, Anneleen Winten, Julie Daems, Junior Akwety en de Vlaamse Overheid